Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیگدلی مدیرعامل بانک ملت از تصمیم این بانک برای عرضه سهام گروه مالی ملت و سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت در بورس طی ماه های آینده خبر داد.

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز محمد بیگدلی با اعلام این خبر اظهار داشت: بانک ملت در نظر دارد در ماه‌های آتی سهام شرکت‌های گروه مالی ملت و سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت را در بورس عرضه نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: گروه مالی ملت به عنوان یکی از بزرگترین گروه های مالی کشور با سرمایه ثبت شده ۱۲۰۰ میلیارد تومان، سهامدار عمده شرکت‌های ارزشمند بورسی مانند تامین سرمایه بانک ملت با ارزش بازار ۱۱ هزار میلیارد تومان،"بیمه ما"با ارزش بازار ۲۵۰۰ میلیارد تومان، واسپاری ملت با ارزش بازار ۱۳۰۰ میلیارد تومان و همچنین شرکت‌های بزرگ دیگری مانند سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت، صرافی ملت و کارگزاری بانک ملت است که خدمات کامل بازار پول و سرمایه را ارائه می‌کنند.

مدیرعامل بانک ملت ادامه داد: همچنین گروه مالی ملت به عنوان سهامدار غیرکنترلی در شرکت‌هایی مانند بیمه البرز، بیمه آسیا، تامین سرمایه امین، توسعه صنایع و صادرات فارس، مجتمع معدنی و صنعت آهن و فولاد بافق و برخی از شرکت های پالایشی دارای کرسی هیات مدیره است که با هماهنگی‌های انجام شده تعدادی از این شرکت‌های غیربورسی نیز در سال جاری در بورس اوراق بهادار تهران عرضه خواهند شد.

بیگدلی در تبیین سایر ویژگی های بنیادی گروه مالی ملت اظهار داشت: سبد سرمایه‌گذاری بورسی کوتاه‌مدت این شرکت که در یک سال گذشته با رشد چشمگیری مواجه شده است نیز شامل سهام بنیادی و ارزشمند بازار از قبیل بانک های برتر، فولاد مبارکه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت اصفهان و سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات است و این حاکی از این است که گروه مالی ملت علاوه بر سرمایه‌گذاری مدیریتی و بلندمدت در شرکت‌های تخصصی حوزه بازار پول و سرمایه از فرصت‌های موجود در بازار سرمایه نیز به نحو مناسبی استفاده می کند.

مدیرعامل وبملت افزود: گروه مالی ملت به عنوان یکی از نهادهای مالی ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار در ارکان بازار سرمایه شامل شرکت فرابورس ایران و بورس انرژی دارای کرسی هیات مدیره است و در سایر ارکان بازار سرمایه نیز دارای سهام قابل توجهی است؛ لذا می‌توان این گروه را از مهمترین هلدینگ‌های فعال در بازار سرمایه کشور عنوان نمود که ضمن تاکید بر هدف سودآوری بر تصمیمات راهبردی بازار سرمایه نیز تاثیرگذار است.

بیگدلی در پاسخ به پرسش درباره وضعیت عملیاتی و سودآوری گروه مالی ملت نیز گفت: از منظر سودآوری، سود تلفیقی گروه مالی ملت در سال مالی منتهی به پایان اسفندماه ۹۸ بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان بوده است که حاکی از رشد ۵۰ درصدی سود تلفیقی در مقایسه با سال مالی ۹۷ است. سود شرکت اصلی گروه مالی ملت در سال ۹۸ افزون بر ۱۳۰۰ میلیارد تومان بوده که در مقایسه با سود سال قبل از آن رشد نزدیک به ۸۰ درصدی را تجربه نموده است.

مدیرعامل وبملت در بخش دیگر این گفت و گو از شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت به عنوان یکی از شرکت‌های سرمایه‌گذار بزرگ و تاثیرگذار در بازار سرمایه یاد کرد و اظهار داشت: سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت با سرمایه ۳۰۰ میلیارد تومانی، بخش عمده‌ای از سبد سرمایه‌گذاری اش به سهام شرکت‌های فولاد مبارکه، بیمه البرز، بیمه آسیا، ملی صنایع مس و بانک ها اختصاص دارد و ارزش روز سبد سرمایه‌گذاری این شرکت در سهام شرکت‌های بورسی نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان است. ضمن آن که سود سال مالی منتهی به پایان اسفندماه ۹۸ شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معین ملت حدود ۳۱۸ میلیارد تومان بوده و گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی مقبول بوده که حاکی از شفافیت عملکرد و رویکرد حرفه‌ای شرکت است.

بیگدلی در پاسخ به این سوال که برآورد از قیمت سهام این شرکت ها در زمان عرضه چقدر است گفت: اظهار نظر در مورد این موضوع منوط به گزارش های ارزشگذاری است اما با عنایت به ارزش فعلی و مدیریتی سهام شرکت‌های موجود در سبد سرمایه گذاری گروه مالی ملت و سبد سرمایه گذاری شرکت توسعه معین ملت، قیمت واقعی این سهام این دو شرکت در زمان عرضه بسیار بیشتر از ارزش دفتری کل سرمایه گذاری های آن ها خواهد بود و سود معتنابهی را برای بانک ملت و گروه مالی ملت به ارمغان خواهد آورد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سرمایه گذاری بانک ملت پول نیوز فرابورس سود سهام سرمایه گذاری سبد سرمایه گذاری گروه مالی ملت میلیارد تومان سهام شرکت بازار سرمایه ملت به عنوان بانک ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟

اغلب افراد به دنبال حفظ ارزش سرمایه خود و کسب بازدهی مناسب هستند. برای رسیدن به این هدف نیاز است که افراد به کسب دانش و تجربه کافی در زمینه سرمایه‌گذاری بپردازند. روش‌های سرمایه‌گذاری زیادی مانند سرمایه‌گذاری در ملک، طلا، بازار بورس و … وجود دارد که هر فرد با توجه به تمایلات و درجه ریسک پذیری خود می‌تواند روش مناسب را انتخاب کند. سرمایه‌گذاری در بازار بورس، شامل دو روش مستقیم و غیرمستقیم است. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------

اغلب افراد به دنبال حفظ ارزش سرمایه خود و کسب بازدهی مناسب هستند. برای رسیدن به این هدف نیاز است که افراد به کسب دانش و تجربه کافی در زمینه سرمایه‌گذاری بپردازند. روش‌های سرمایه‌گذاری زیادی مانند سرمایه‌گذاری در ملک، طلا، بازار بورس و … وجود دارد که هر فرد با توجه به تمایلات و درجه ریسک پذیری خود می‌تواند روش مناسب را انتخاب کند. سرمایه‌گذاری در بازار بورس، شامل دو روش مستقیم و غیرمستقیم است.
در روش مستقیم، افراد به صورت شخصی فرآیند تحلیل، خرید و فروش سهام را انجام می‌دهند. برای رسیدن به نتیجه مطلوب در این روش، افراد باید دانش تخصصی، زمان کافی، مهارت و تجربه لازم را داشته باشند. همچنین، روش‌های مختلف تحلیل مانند تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال وجود دارند که می‌توانند به فرد کمک کنند تا تصمیمات بهتری در خرید و فروش سهام بگیرد.
صندوق سرمایه گذاری و سبدگردانی اختصاصی از روش‌های سرمایه‌گذاری غیر مستقیم در بورس هستند. روش غیرمستقیم سرمایه‌گذاری در بورس به این معناست که افراد مدیریت دارایی‌های خود را به متخصصان بورسی و اشخاص با تجربه و دارای مجوز از سمت سازمان بورس واگذار می‌کنند. صندوق‌های سرمایه گذاری دارای انواع مختلفی شامل صندوق‌های سهامی، درآمد ثابت، مختلط، بخشی و … هستند که در ادامه به توضیح صندوق سهامی می‌پردازیم.
  صندوق سهامی
صندوق‌‌های سهامی، نوعی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری هستند که عمده سبد دارایی آن را سهام شرکت‌های فرابورسی و بورسی تشکیل می‌دهند. ترکیب دارایی صندوق‌های سهامی شامل حدود ۷۰ درصد سهام و مابقی به‌صورت وجه نقد، اوراق مشارکت، اوراق بانکی و … است. این نوع صندوق‌ها در مقایسه با صندوق‌های با درآمد ثابت و مختلط ریسک بالاتری دارند.
صندوق‌های سرمایه گذاری سهامی کارگزاری مفید شامل صندوق اطلس، پیشرو، پیشتاز و امید توسعه است. صندوق های پیشرو، پیشتاز و امید توسعه مبتنی بر صدور و ابطال و صندوق اطلس از نوع صندوق‌های ETF هستند.
صندوق اطلس مفید یکی از صندوق‌های سهامی قابل معامله است که از سال ۱۳۹۲ وارد بازار بورس شده است. به دلیل بازدهی مناسب در سال‌های گذشته، این صندوق به عنوان یکی از صندوق‌های سهامی، مورد توجه سرمایه‌گذاران و فعالان بازار سرمایه قرار گرفته است. صندوق امید توسعه تنها صندوق سهامی کارگزاری مفید است که از مکانیزم تقسیم سود ماهیانه استفاده می‌کند.
صندوق‌های سهامی براساس تعداد واحدهای قابل ارائه نیز به دو دسته بزرگ و کوچک تقسیم می‌شوند. اگر تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری قابل انتشار حداقل پنج هزار و حداکثر پنجاه هزار واحد باشد، در دسته صندوق‌های کوچک قرار می‌گیرد. اگر تعداد واحدهای سرمایه‌گذاری بین پنجاه هزار و پانصد هزار باشد، در دسته صندوق‌های بزرگ قرار می‌گیرد.
صندوق‌های سهامی دارای مزایایی همچون نقدشوندگی بالا، امکان کسب بازدهی مناسب در صورت رشد بازار بورس و کاهش ریسک به دلیل مدیریت توسط افراد حرفه‌ای هستند.
  ویژگی ‌های صندوق سهامی
صندوق سهامی، مناسب افرادی است که ریسک پذیری بالای دارند. همچنین این افراد فرصت کافی برای کسب دانش و انجام معاملات را ندارند.
مدیران صندوق‌های سهامی با استفاده از تجربه و مهارت خود، سعی می‌کنند بازدهی مناسبی را برای سرمایه‌گذاران فراهم کنند. این صندوق‌ها به دنبال سرمایه‌گذاری در سهام شرکت‌هایی هستند که پتانسیل رشد و عملکرد مناسبی دارند و قادر به ارائه بازدهی بیشتری هستند.
باید توجه داشت که صندوق‌های سهامی در شیوه سرمایه‌گذاری متفاوت عمل می‌کنند و می‌توانند استراتژی محافظه‌کار، متوسط یا تهاجمی داشته باشند.
در واقع، عملکرد یک صندوق سهامی تاثیر زیادی بر ارزش واحدهای آن در طول زمان دارد. اگر صندوق عملکرد خوبی داشته باشد، ارزش واحدهای آن افزایش می‌یابد. اما اگر صندوق به خوبی عمل نکند، امکان دارد که ارزش واحدهای آن رشد نکند و یا حتی کاهش پیدا کند.
یک راهکار معمول در صندوق‌های سرمایه گذاری از جمله صندوق‌های سهامی برای ایجاد فرصت سرمایه‌گذاری برای افراد با مبالغ کم، تقسیم واحد‌های صندوق به تعدادی واحد کوچکتر است. این کار باعث کاهش قیمت هر واحد صندوق می‌شود و امکان سرمایه‌گذاری با مبالغ اندک را نیز فراهم می‌کند.
در نتیجه، در انتخاب صندوق‌های سهامی بهتر است سرمایه گذاران صندوق‌هایی را انتخاب کنند که در دوره‌های مختلف از جمله دوره‌های رشد و رکود بازار، عملکرد قابل قبولی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • مدیر عامل کافه بازار: بازار طی ۲ ماه ۲۰۰ میلیون تومان باگ بانتی پرداخته است
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صندوق سرمایه‌گذاری سهامی‌ چیست؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • ۲۹۶ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سهام خارج شد
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه